Karta

DKE Dragkroksmärken

DragkrokExperten AB stoltserar med att vi endast använder original märkesdragkrokar vid samtliga monteringar. Vi köper in dragkrokarna från en av Europas största dragkroksgrossister och handlar med flertalet märken.

 

Vi på DKE vill försäkra dig som kund att du kan vara 100% trygg efter en montering utförd av en av våra kunniga montörer. Vi lämnar därför funktionsgaranti på samtliga dragkrokar. De flesta dragkrokar erbjuder dessutom livstids garanti!

 

När du som kund frågar efter en montering kollar vi igenom samtliga tillverkare för att hitta det optimala draget för just din bil. Vi försöker alltid hitta en dragkrok som kräver så lite sågning som möjligt, och om den är avtagbar skall den helst vara vertikal och helt dold.

 

Nedan finner du dragkroksmärken som vi använder vid våra monteringar. Vi har placerat dem i ordning, Westfalia monterar vi mest...

 

 

      Westfalia Dragkrokar

Westfalia har tillverkat dragkrokar i Tyskland sedan 1932. Westfalia används som original till bl.a Audi , BMW och Volkswagen.

 

Westfalia har nyligen köpt både Monoflex Nordic AB och SIARR of France vilket gör dem till den största dragkroksleverantören i Europa. Westfalia är mest kända för deras avtagbara dragkrokar som i flesta fall är helt dolda efter montering. över 70% av dragkrokar som monteras av DragkrokExperten AB kommer från Westfalia.

Westfalia har livstids garanti på samtliga dragkrokar.

 

För monteringsmanualer samt Westfalia / monoflex utbud se nedanstående länkar:

Westfalia monteringsanvisningar »

Monoflex monteringsanvisningar »

 

     Bosal dragkrokar

Bosal är en av Världens största dragkrokstillverkare med fabriker över hela Världen. Företaget grundades 1923 i Alkmaar, Bosal gruppen är ett Holländskt företag och har huvudsäte i Lummen, Belgien. Omsättning för 2007 var över 985 Miljoner Euro. Företaget anställer över 7000 medarbetare och har 43 fabriker världen över. I dagsläget använder flera biltillverkare Bosal dragkrokar som standard.

Bosal erbjuder livstids garanti på samtliga dragkrokar!

 

 

     Dragkrokar från Thule/Brink

Thule har nyligen förvärvat Brink och tillsammans är företaget det största Europa-producerande dragkroksföretaget. Thule/Brink dragkrok är original på flertalet bilmärken, t.ex Alfa Romeo, Chrysler Jeep, Honda, Jaguar, Mazda, Nissan, Opel, Volvo, VW och många fler.

 

Företaget säljer mer än 1 000 000 dragkrokar i Europa årligen!

Alla Thule/Brink dragkrokar har livstids garanti!

 

     Dragkrokar från Witter

Witter grundades 1950 av Colin Witter i England och är i dagsläget Englands ledande leverantör av dragkrokar. Gemensamt med samtliga Witter dragkrokar är den höga nivån på kvalité, design och funktion.

Alla Witter dragkrokar erbjuder livstids garanti!

     Dragkrokar från GDW

GDW grundades 1952 och har sedan dess utvecklad över 2000 dragkroksmodeller till alla moderna personbilar. Företaget har fabriker i Danmark , Belgien och frankrike. GDW erbjuder dragkrokar till specialmodeller, t.ex fast dragkrok till Mercedes S-klass , avtagbar dragkrok till Audi A2 osv...

Alla GDW dragkrokar erbjuder livstids garanti!

 


HemHem


Kontakt

Prisförfrågan (offert)

Kontaktformulär

Tfn: 0220- 71 5000
( V-dagar 9-18 )

E-post: kontakt@dke.se